Úniková hra je ta pravá zábava pro všechny generace

Úniková hra je ten pravý typ zábavy, který vás nadchne a pohltí, ať už je vám dvacet anebo osmdesát let. Záleží jen na tom, zda máte rádi napětí a dobrodružství, zda rádi luštíte záhady, a případně se také rádi bojíte. Právě to vše vám totiž nabízí pobyt v únikové místnosti, který když si jednou vyzkoušíte, tak si ho už pro vždy zamilujete.
kostky u knihy

Je to jisté, už jen proto, jak oblíbená je úniková hra mezi lidmi. Vlastně se naší republikou prohnala jako lavina a únikové místnosti rostou ve všech trochu větších městech, takže na ně zdaleka nenarazíte třeba jen v Praze anebo v Brně. A to svědčí o jedné jediné věci – že tuto hru lidé milují. Proto není divu, že k nám přicestovala skrze celou Evropu až z Japonska.

Jedná se o jakousi obdobu známých počítačových her – hledaček, kde luštíte různé šifry a tajné kódy, které vás postupně dovedou až k řešení. A přesně to můžete očekávat i od provedení této hry naživo. Ovšem pokud jsou vám počítače cizí, tak nezoufejte, neboť to je to jediné, co má reálná úniková hra s tou počítačovou společného. Vaše zážitky tak budou naprosto autentické a nezapomenutelné, jisté tedy je, že se budete skvěle bavit.

Neváhejte už proto ani minutu a rezervujte si svůj pobyt v únikové místnosti již nyní. Rozhodně nespoléhejte na to, že se na místě nějak vejdete – všechny termíny mohou být dlouho dopředu rezervované.
dílky skládačky

Za dobrodružstvím můžete vyrazit buď se svou rodinou, se svými přáteli anebo třeba s kolegy z práce. Hra je totiž naprosto ideálním řešením pro team building, který vás dokonale stmelí a hned se vám bude společně pracovat lépe. Ať už si ovšem do své party zvolíte kohokoli, tak hra je vhodná pro dva až pět hráčů, a rozhodně se nemusíte obávat, že by se při ní někdo cítil jako kůl v plotě. Abyste uspěli a došli k cíli, tak své dovednosti a znalosti budete muset všichni využívat na sto procent.