Vsaďte na kvalitní balení, které ochrání svůj obsah

Škoda je, že si zákazníci doposud u většiny prodejců nemohou vybírat, jakým způsobem bude zabaleno zboží, které k nim dorazí. Když si nějaké zboží vybíráme, tak je přirozené, že nám záleží na tom, abychom jej získali v tom nejlepším stavu. Bohužel, ne vždy to balení dodavatelů tak úplně umožňuje. Ovšem někteří dodavatelé si tuto skutečnost dost možná ani neuvědomují. Zkrátka odesílané zboží zabalí, jak jim to zrovna nejvíce vyhovuje a pošlou je zákazníkům.
prodej shop.png
A pokud se následně zákazník neozve s nějakou reklamací, tak není co řešit, tím pádem bylo jistě všechno v pořádku. Problém však je, že mnoho zákazníků už se nikdy neozve ani v případě, že by to bylo na místě. Zkrátka si chtějí ušetřit starosti a nechtějí už vůbec nic řešit. Nicméně jisté je, že takoví zákazníci už se neozvou vůbec, a to ani v případě, kdy si budou chtít koupit něco dalšího. Zákazníci, kteří nebyli s doručením zboží spokojeni, se přirozeně příště obrátí na jiného prodejce.
řidič dodávky.png
Takové zboží se totiž cestou může setkat s celou řadou nesnází:
Asi to první, co každého napadne je, že se cestou nějak poškodí. Třeba právě kvůli špatnému balení. Nedostatečné či nevhodné balení může vést k tomu, že se cestou odesílané zboží nějak znečistí anebo navlhne, což u určitých typů předmětů může být významný problém.
O mnoho příjemnější však není ani to, když k vám domů dorazí tiskoviny, které jsou viditelně poškozené třeba tím, že je již někdo před vámi četl. Stránky jsou ohmatané, umaštěné, špinavé, případně vlhkem zkroucené. A pokud se jedná o choulostivou zásilku s citlivým obsahem, tak o tom by se pravděpodobně ostatní ve vašem okolí neměli vůbec dozvědět.
obchod s oblečením.jpg
To všechno, a ještě mnohem více, může zajistit kvalitní balení. Třeba do poštovních plastových obálek https://www.2pack.cz/obalky/plastove-obalky, které jsou neprůhledné, pevné a lehké zároveň. Můžete si vybírat ze spousty velikostí plastových obálek o různé tloušťce, takže je jisté, že uspokojí i ty nejnáročnější požadavky.